ge mig nått som tar mig någonstans

misstolk, rubriken. skyll på håkan hellström. okej saker blir bara värre nu. Hans låt .. känn ingen sorg för mig göteborg.

Blir att ta en sväng förbi stan och släppa av daniel så han får köpa sig nått kul. Ska försöka få mamma in på ica och köpa grönsaker och dipp till mig. Mamma tycker inte det är så roligt att handla nu längre, hon får inte äta någonting pga en operation hon ska göra den 20:e. Sen till kvällen blir det väl film! Vill även påpeka att min låtsas mamma fyller 50 idag <3 många kramar till henne. hon är bäst!
Kommentarer
Postat av: Saga

hej, tack för din kommentar! :)

och du har absolut helt rätt, eftersom jag röker så skulle jag inte direkt säga till en person att slänga iväg ciggaret paketet eller sluta med det, men om jag inte rökte så skulle jag antagligen göra så, du har verkligen helt rätt! :)

men det ända jag menade med inlägget var att en del personer hatar såna som röker, och dom tycker att personen är helt anorlunda när det röker jämfört med vad den kunde ha varit, och det stör jag mig på. det ända som är skillnaden är väll att man går ut för att röka, och slösar en massa pengar på det, det är ända skillnaden :)

2011-04-02 @ 17:10:36
URL: http://jassoz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0