i forgot


Bv's halva                                                            &  min halva.

F A N, förlåt gud

Ställde klockan på 7 och allt. Tänkte åka ner till konfan! men fan inte. Vakna självklart inte av det där jävla alarmet. usch nu är jag sur. Sen när jag skulle gå in i huset har ju pappa självklart LÅST IGEN!!! så jag får gå i tights och magtröja och gå runt allt.. mina grannar undrar säkert... 
Ska hem till mamma och duscha och fixa lite. Sen åker jag ner och kollar på när olivia blir en del av gud he he.
 

cause he made you perfect babe.


5mm. Tog babyolja för det va så obehagligt. haha damn vad det svir nu. Ska ha i denna i 4 dagar tror jag. Sen försöker jag mig på 6mm, och efter det tunneln. Det känns som om det börjar bli tight om tid så jag vet inte om jag hinner köpa en fin tunnel till balen :( menmen.. då har jag i den vita spiralen isf. men nu är det natta. Puss godnatt!

i follow you until you ♥ me.

Kom precis hem ifrån stan. Blev ett par skor, och töjningar. + bh. Fast jag visar bara töjningarna p.g.a resterande ska jag ha på skolavslutningen. köpte 1 5mm spiral, en tunnel & spiral 6mm. Nästa vecka köper jag antagligen tunneln jag ska ha till skolavslutningen.. om den finns i mindre storlek.
 
svart - 5mm.
vit - 6mm.
tunnel -6mm.

y o u

tjo, kom nyss hem ifrån skolan. Blir att åka till stan när pappa kommer hem. Ska köpa skor , örhänge osv. Till avlsutningen. Hoppas jag hittar nått kul.
Igår klockan 22:30 bestämde jag mig för att gå ut och springa. så då tog jag skogsvägen ner till Arnäs och sprang mot deje. Stanna endast för att knyta skorna och andas i få minuter. Jävlar vad slut jag va när jag kom hem. Innan på dagen var jag på sisu med Johanna och charmy. Vi gick 5 km.
Ikväll blir det bio med johanna. The hangover 2. Nu ska jag dra så hörs!

adam tensta!!!!!

jag är ingenstans.

såhär ser töjningen ut at the moment.

ingen bra bild men anyways,

vet inte


boy dont you ever live, in defiance?


Beställde nyss hem blåa linser. Detta är en för och - efter bild. Hoppas jag inte kommer se allt för psyko ut. haha.
Ska beställa hem ett par bruna , det va ju tänkt att jag skulle göra det först men jag tänkte att blått känns kanske freshare till sommarn. Fast nu kanske det blir värre pga dom ser så pass blåa ut. menmen det är bara att vänta och se. puss

i´m done.

Idag var det skola som vanligt. Vi planera tältningen vid skivan. Det kommer antagligen bli kul om vädret är bra!
När jag kom hem ifrån skolan somna jag i soffan men vakna sedan av att mamma stod och prata med mig. Gick hem till pappa och åt. Sen gick jag tillbaks till mamma och då hade hon köpt klänningarna jag lagt undan ♥ Jag blev jätte glad. Nu är det bara skor och töjning till örat som fattas.(Jag tog ju ur första gången jag töjde men sen gick jag in på partaj i helgas och köpte två töjningar så nu tänker jag fortsätta. Men jag har redan töjt ut så jag behöver större) Vill antagligen ha ett par svarta eller bruna sandaler. Och ja ska försöka töja örat så jag får in en vit glittrig töjning. Jag har töjt till 3 eller 4mm.. minns inte ;D. Men jag hinner nog att mer på dom 2-3 veckor som är kvar !:)

Igår var jag och jennifer till sisu och sprang 10km. Fan vi har nog aldrig sprungit så länge i hela våra liv. Jävlar nu börjar det arta sig!  Mongot åkte även till Frankrike idag :(<3 saknar henne redan så det svir i mig..


rolig

jag erkänner att jag äger på att blogga.
i helgas åkte jag och johanna bby till kil och träffa linus ricky adde johan och philip. värd kväll! blir antagligen linus nästa helg också. Annars var jag och jennifer till stan. Lägger ut bilder från det imorn. älskar dej jennifer och förlåt..<3. jag är trött hejdå

nice

idag har jag vart i stan och hälsat på moster på jobbet <3 och fixat annat som jag inte vågar skriva på bloggen. vet dock inte vilka som läser...


kom hem

Kom hem för ungefär en timme sen, har vart med johanna.<3


navelpiercing

Blomdahls skulle jag rekomendera, fast dom är rätt dyra. Man köper staven och smycket för sig och det går på 450kr! Men även dom vanliga läkesmyckena man får i studion funkar bra ,och dom ska va allergi testade! kram


L -ördagen s-öndagen

I lördags var jag och johanna , vi mötte olivia och frida på skolan och sen följde vi med dom till emil,wille och alex. Det va kul. Sen cykla vi runt i forshaga. Tror jag hälsa på nån som hette markus (dret full) och nån daniel ?! haha .. Sen fick jag ett sms från Daniel N och sa att han ville ses. Så jag och Johanna drog dit. Då va han med Emil , julia och nån Linus som jag aldrig träffat. Jag , Johanna daniel och linus gick ett varv och prata. trevligt trevligt. Sen följde vi dom lite sen drog vi tbx till Emil där dom satt och kolla film. Det vart inte så livat så vi åkte till johanna och sööv. Vi ska ses nästa helg också. kommer nog bli gööör kul.

Idag vakna jag i johannas rum , det va värsta varmish! Sen satt jag mig upp i 10 min innan jag väckte johannish. Vi åt och sen drog jag hem, hämta kortbyxor & åkte tillbaks. Solade på Johannas balkong! Sen åkte vi till ica så köpte Johanna ett glasspaket vi satt och åt ur vid skolan. Sen åkte vi hem till henne igen och jag sms och sola lite i jeans och tröja haha. Sen kom min lillebror på min moped och hämta mig. Sen åt jag och sjöng haha! Efter ett tag ringde johanna och berätta lite grejor ;);) Sen valde vi att ses så ungefär 21:45 eller nått var jag hos henne. Så visa hon saker på datorn och sen drog vi ut, inte så livat ute men det va gött med lite luft!

yoo nigga


punani

Precis duscha , ska dra t johanna och leka nu. punani punani

what goes around. comes around.


Hur kunde jag va så dum? what goes around comes around, världens bästa citat. Det är nu det slår tillbaks på mig. Det är det som är meningen. andas.

kewl


run run , over the hills.


todays utfetta


new

 

Linne tee byxor parfym

godmorgon


RSS 2.0